Kijoo

Bij KiJoo draait alles om televisies, audio apparatuur, de bijbehorende accessoires, maar bovenal de service. Wij bieden een groot assortiment met high-end consumenten electronica van grote, bekende merken als LG, Samsung, Sony en nog veel meer.

Veel gehoorde vragen van klanten zijn; “Wat is het verschil tussen QLED en OLED, een hoeveel inch is bij mij in de huiskamer het beste en welke accessoires heb ik hierbij nodig?” De productspecialisten van KiJoo kunnen de antwoorden op deze vragen geven. Wij voorzien onze klanten van alle relevante informatie om op een persoonlijke manier te oriënteren zodat ze uiteindelijk de juiste en dus meest passende keuze te maken. Dit doen KiJoo door het geven van uitgebreide informatie, handige video’s, stappenplannen voor het maken van productkeuzes, reviews van klanten en medewerkers met specialistische informatie.

De televisiemarkt blijft zich in een rap tempo ontwikkelen, waardoor innovatieve en vernieuwende producten blijven komen zoals LG met zijn OLED-TV’s en Samsung met zijn QLED-TV’s. De mogelijkheden, technieken en functies van de televisies en audioapparatuur zijn enorm. Onze productspecialisten vertellen je graag alle in’s en out’s over deze ontwikkelingen.

KiJoo onderscheid zich naast haar scherpe prijzen met een uitstekende service. Dat betekent voor ons dat u als consument een product heeft dat volledig bij u en uw wensen aansluit, aangevuld met het best passende aanbod in audio apparatuur en accessoires. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat ook bent.

Je korting bij Kijoo:

Standaard 2% korting Bekijk de aanbieding