Juice Brothers

JuiceBrothers is in 2015 opgericht door 3 vrienden die dezelfde gedachte deelden; Hoe maken we sap in z’n meest pure vorm, wat ook nog lekker is? Het antwoord lag in de States, waar de cold pressed methode om gezonde sapjes te maken al veelvuldig werd uitgevoerd.

Inmiddels telt het assortiment meer dan 100 sapjes, shots en food producten, allen gemaakt met eigen receptuur. Op Juicebro.com bestellen klanten de lekkerste en gezonde juices online.

ASSORTIMENT
Juicebrothers maakt dagelijks verse juices van 100% biologische en verse producten. Door het gebruik van de cold press machine blijven essentiële vitaminen, mineralen en enzymen maximaal behouden. Zo produceren ze sapjes, shots, mylks, tonics, vegan snacks en sustainable pulp producten.

SPECIALITEIT
Juicebrothers is gespecialiseerd in 100% biologische en vegan sapkuren. Deze zijn te bestellen in pakketten voor 1, 3 en 5 dagen sapvasten. Klanten kunnen kiezen voor verschillende soorten sapkuren die variëren in intensiteit van ‘deep’ tot ‘deepest’.

USP
Juicebrothers onderscheidt zich van anderen door hun cold pressed methode voor het produceren van de sappen. Ze werken alleen met 100% biologische en vegan producten. Je hebt de keuze tussen verse sapjes of diepgevroren en verzending is gratis vanaf 45 euro. Diepgevroren sapjes kunnen dezelfde dag nog geleverd worden.

Je korting bij Juice Brothers:

Standaard 4.2% korting Bekijk de aanbieding