Claim je Airbnb-servicekosten terug

Heb je de afgelopen vijf jaar geboekt via Airbnb?

Dan heb je onterecht servicekosten betaald! Laat Appeal terugvorderen waar je recht op hebt.

- Als beste gereviewd
- Claim indienen is altijd gratis. Je betaalt ons alleen als we jouw geld écht terughalen
- Binnen drie minuten geregeld

Over Appeal

Appeal helpt consumenten hun recht te halen ongeacht de dikte van hun portemonnee of juridische kennis. Klanten betalen alleen wanneer Appeal succes voor hen behaalt. Ze strijden voor compensatie van gedupeerde consumenten en tegen grote bedrijven die misbruik maken van hun machtspositie. Appeal werkt onder meer samen met rechtsbijstandsverzekeraar ARAG.

Eén van de zaken is onze claim tegen Airbnb. De rechter oordeelde begin dit jaar dat Airbnb geen servicekosten in rekening mocht brengen aan zowel de huurders als verhuurders op haar platform. Huurders hebben daarom recht op een vergoeding van hun servicekosten. Per persoon loopt dit al gauw op tot enkele honderden euro’s. De uitspraak biedt mogelijkheden voor de ruim één miljoen Nederlandse gebruikers van Airbnb om de door hun betaalde servicekosten terug te eisen.

Billable action

Een exclusieve opdracht- en volmachtverlening aan Appeal om de door Airbnb Ireland UC (Airbnb) in rekening gebrachte Airbnb-servicekosten van de ingediende boekingen terug te vorderen op basis van no-cure-no-pay. De aanmelding bestaat uit:

- NAW+E+T gegevens
- Machtiging + Akkoord
- Boekingsgegevens

Conversies worden afgekeurd indien niet wordt voldaan aan één of meerdere van de onderstaande voorwaarden:

- Lead is 18 jaar of ouder.
- Lead is een natuurlijke persoon en wonend in Nederland.
- Lead heeft de claim niet eerder ingediend jegens Airbnb.
- De ingediende claim is rechtsgeldig. Een claim is bijvoorbeeld niet rechtsgeldig wanneer de claim wordt ingesteld namens de verkeerde persoon, de claim ziet op diensten die niet zijn afgenomen als consument of wanneer de claim reeds is verjaard.
- De opdracht is niet binnen 14 dagen herroepen.

Je korting bij Appeal Airbnb-servicekosten :

Aanmelding € 0,58 cashback Bekijk de aanbieding