vraag uw servicekosten terug van de Airbnb

Servicekostenterug.nl biedt een dienstverlening aan waarbij iedereen die gebruik heeft gemaakt van Airbnb de betaalde servicekosten kan terugvragen.

Inmiddels gebruiken meer dan één miljoen Nederlanders Airbnb.

Een aanzienlijk deel van de vakantieboekingen, stedentrips en lange reizen wordt via Airbnb geboekt. Wat veel mensen niet weten is dat Airbnb service kosten in rekening brengt terwijl dat niet mag. De kosten worden namelijk dubbel berekend: zowel bij huurder als verhuurder. Hierdoor verdient Airbnb tweemaal aan dezelfde boeking.

Tot nu toe betaalt Airbnb de servicekosten niet zomaar terug en zelf de kosten terugvragen kost veel tijd, moeite en geld. Daarom hebben wij een dienstverlening opgezet waarmee iedereen binnen een paar minuten gemakkelijk online de servicekosten kan terugvragen.

Veel van onze klanten zeggen erg verrast te zijn en zijn blij te horen dat ze in deze tijd wat extra's kunnen krijgen. Door middel van verschillende nieuws, radio en tv bijdrages hebben wij al heel wat mensen hiervan op de hoogte gebracht.

Er zijn daarentegen nog veel mensen zijn die hiervan niet op de hoogte zijn. Aangezien de doelgroep erg groot is, is dit onderwerp voor iedereen relevant. Wij zijn daarom opzoek naar influencers en platformen op verschillende gebieden, dus niet alleen reis gerelateerd.

Je korting bij Servicekostenterug.nl:

Lead Verdien € 2,28 Doe nu mee