De Eiwitshakes van Be In Shape

De Eiwitshakes van Be In Shape: Hoe het werkt

Be in Shape is gebaseerd op eiwit en vezels die je toevoegt aan melk, yoghurt of bijvoorbeeld Optimel.

De Be in Shape Shakes zijn verkrijgbaar in 4 heerlijke smaken: Aardbeien, Chocolade, Vanille en Banaan. Je kunt je eigen Shake-pakket zelf samenstellen in de Be in Shape Webshop en daarbij kiezen uit elke smaak die je maar wilt.

Wil jij Be In Shape proberen? Bestel direct

Pure eiwitten

Be in Shape bevat hoogwaardige eiwitten en voedingsvezels. Voedingsvezels absorberen vocht en zetten daardoor uit. Hierdoor geven vezels een vol gevoel, zonder het lichaam van calorieën te voorzien. Eiwitten voorzien de spieren van belangrijke bouwstoffen (aminozuren). Melkproteïne wordt langzamer verteerd dan bijvoorbeeld weiproteïne en geeft daardoor langer een verzadigd gevoel. Het heeft ook een minder sterke invloed op de bloedsuikerspiegel dan koolhydraten dat hebben. Een eiwitshake kan daarom uitstekend als verantwoord tussendoortje dienen, of als aanvulling op bijvoorbeeld een salade of fruitontbijt.

De Be in Shape methode is gebaseerd op een koolhydraat-arm dieet. Om een goed resultaat te bereiken is het daarom aan te bevelen om ook het gebruik van koolhydraten tot een minimum te beperken, en natuurlijk voor voldoende lichaamsbeweging te zorgen.

Alle Be in Shape-producten bevatten de allerbeste ingrediënten. Jouw gezondheid staat voorop!

Je korting bij Be in Shape:

Alle bestellingen 2.5% korting Bekijk de aanbieding