Kies zelf je folders

Stel je eigen folderpakket samen met Kiesjefolders.nl

Met Kiesjefolders worden consumenten eindelijk baas over hun eigen brievenbus. Men kan namelijk zelf aangeven welke folders ze wel en niet willen ontvangen. Kiesjefolders bezorgt ze dan in één bundel bij de klant thuis.

Op deze manier kunnen consumenten blijven profiteren van alle aanbiedingen van hun favoriete merken en winkels, ook als ze niet bereikbaar zijn of niet meer bereikbaar willen zijn voor de wekelijkse grote stapel ongevraagde folders.

Hoe werkt het?

Inschrijving is simpel, gratis en altijd opzegbaar. Bezoekers van de website vullen hun postcode op de homepage in en zien direct de beschikbare folders op hun adres. Na validatie van de account, krijgt men elke dinsdag het persoonlijke folderpakket binnen 2 weken thuisbezorgd.

Kiesjefolders & het milieu

Naast de behoefte om consumenten te helpen om zelf in regie te zijn, is het tegen gaan van papierverspilling een belangrijke drijfveer voor Kiesjefolders. Ongewenste folders staan gelijk aan onnodige milieubelasting.

Een huishouden zonder brievenbussticker ontvangt gemiddeld 33 folders per week. Dat is 34 kilo reclamedrukwerk per jaar. 50% van deze folders, zo'n 17 per week, wordt ongelezen weggegooid. Kiesjefolders wil dit percentage naar beneden krijgen en dat betekent dus minder verspilling.

Je korting bij Kiesjefolders NL:

Doe mee en Verdien € 0,25 Doe nu mee