smartwatches speciaal voor kinderen

Na jaren van onderzoek en duizenden experimenten werd imoo Watch Phone gelanceerd en verwelkomd door alle kinderen in 2015. Ouders kunnen in contact blijven met hun kinderen, zelfs als ze er niet zijn.

imoo is het nummer één bedrijf in verkoopvolume voor smartwatches voor kinderen in de wereld. Als pionier op het gebied van kinderhorlogetelefoons blijft imoo onderzoek doen naar de unieke behoeften van kinderen.

imoo is de eerste die de waterbestendige functie toevoegt aan smartwatches voor kinderen. Ook is imoo de eerste die 'Class Mode' creëerde om kinderen te helpen hun focus tijdens het studeren te behouden.

imoo heeft ook een app. De imoo APP heeft locatietechnologie met hoge nauwkeurigheid met gelicentieerde Google Maps ™. Het is 100% in eigen huis ontwikkeld en de data wordt 100% veilig lokaal opgeslagen.

Het imoo-product is gecertificeerd voor het ePrivacyseal-certificaat en het ePrivacyApp-certificaat. Alle gegevens worden veilig opgeslagen in Europa met bank-grade beveiliging.

imoo heeft de beste praktijken op het gebied van gegevensversleuteling, beveiliging en privacy, omdat het is gebouwd om te voldoen aan Europa's strikte AVG-privacy- en gegevensnalevingswetten, waardoor het misschien wel het veiligste kinderhorloge ter wereld is.

Je korting bij Imoo NL:

Algemeen 1.4% korting Bekijk de aanbieding