De Horeca Bazaar

De Horeca Bazaar is in 2015 opgericht vanuit horeca eigenaren en een festivalorganisatie die producten grootschalig in zijn gaan kopen, in eerste instantie voor eigen gebruik. Vanwege het enorme netwerk in deze branche is de site echter snel gaan lopen en zeer snel gegroeid.

De Horeca Bazaar koopt zijn producten zeer grootschalig in, voornamelijk direct bij de fabrikanten in China. Echter heeft De Horeca Bazaar ook veel leveranciers buiten China; Bangladesh, Engeland, Spanje, Portugal en Nederland zijn landen waar ook leveranciers gevestigd zijn. Vanwege de zeer grootschalige import van onze producten kan De Horeca Bazaar zijn producten altijd aanbieden met de garantie op de laagste prijs! Een bijkomend voordeel van deze grootschalige import, is dat De Horeca Bazaar producten altijd uit voorraad (2000m2 aan opslag) kan leveren. Bestellingen voor 16:00 uur worden dezelfde dag nog verzonden, volgende dag bij de klant.

Een van de redenen dat De Horeca Bazaar zo snel gegroeid is, is dus omdat de prijzen een stuk lager liggen dan op dat moment gebruikelijk was voor dezelfde producten. Ook het brede productassortiment met zijn unieke samenstelling is reden geweest voor de snelle naamsbekendheid van De Horeca Bazaar. De unieke producten welke zelf bedacht en uitgewerkt zijn, maken de sterke positie van D Horeca Bazaar in de markt compleet.

Zoals gezegd herbergt het assortiment van De Horeca Bazaar een zeer breed scala aan producten. Om te starten met functionele producten valt te denken aan mooie chique Polycarbonaat (hardplastic) glazen, shotglaasjes en bierpullen. Daarnaast zijn ook de Amerikaanse Red Cups een hardloper op dit gebied. Ook erg sterk is De Horeca Bazaar op het gebied van sfeer- en feestartikelen; denk aan led foam sticks, glow armbandjes, led kaarsen, hawaii kransen en vele andere led feestartikelen. Dan komen we bij feestdecoratie, daar mogen ballonnen, papieren lampionnen (in veel verschillende grootte en kleuren) en verschillende vlaggenlijnen uiteraard niet ontbreken. Wat ook niet mag ontbreken zijn professionele confetti shooters die De Horeca Bazaar aanbiedt. Deze confetti kanonnen reiken tot wel 20 meter ver! Ook populair op feestjes zijn de opblaasartikelen; strandballen, opblaas flamingos, opblaas instrumenten, opblaas palmbomen en nog veel meer! Dit alles is echter slechts een topje van de ijsberg. Een greep uit de overige producten waar De Horeca Bazaar erg sterk in is; wegwerp ponchos, glow in the dark verf en UV producten, kunststof kerstbomen in veel verschillende kleuren, bedrukte zonnebrillen, bedrukte katoenen tasjes, bedrukte kerstmutsjes en nog veel, veel meer leuke gadgets en promotionele artikelen.

Ondanks het feit dat De Horeca Bazaar zich richt op horeca en evenementen, komen er erg veel bestellingen vanuit andere branches. De producten in de webshop zijn zowel interessant voor particulieren als voor B2B klanten. Dat zorgt voor een zeer breed en diverse afzetkanalen. Gebeurtenissen waarbij de producten van De Horeca Bazaar perfect van pas komen zijn oa: horecagelegenheden, evenementen, concerten, jubilea, kinderfeestjes, verjaardagsfeesten, bruiloften, gender reveal parties, openingen, feestelijke presentaties, bedrijfsfeesten, bedrijfspromoties, kerstborrel, vrijgezellenfeesten, kerstvieringen en nog vele andere (feestelijke) gebeurtenissen.
Vooral de zeer hoge mate van B2B/zakelijke orders zorgt ervoor dat de gemiddelde orderwaarde bij De Horeca Bazaar enorm hoog ligt. Daarnaast betreft het vaak producten voor eenmalig gebruik waardoor het re-order percentage zeer hoog ligt en het retour percentage enorm laag.

Je korting bij De Horeca Bazaar:

Standaard 4.2% korting Bekijk de aanbieding