Maak gratis kans op een VVV Cadeaukaart t.w.v. € 100,-

Cultuur maakt je rijker!

Nederland kent een rijke geschiedenis. Gelukkig zijn er tegenwoordig nog dagelijks veel kunstwerken en gebouwen overal in ons land te bewonderen. Het verhaal hierachter is van onschatbare waarde. Ook voor ons nageslacht. De BankGiro Loterij, de cultuurloterij voor goede doelen, vindt dit ook en steunt een groot aantal culturele organisaties die zich hiervoor inzetten.
Ongeveer 600.000 Nederlanders spelen met de BankGiro Loterij mee. Zij maken kans op prijzen en steunen alle vormen van cultuur in Nederland: van molens tot concerten en van festivals tot musea. De BankGiro Loterij kon dankzij haar deelnemers uit de inleg in 2013 62,5 miljoen euro bijdragen aan 70 topinstellingen die zich inzetten voor cultuur in Nederland. De helft van dat bedrag gaat naar organisaties zoals Prins Bernhard Cultuurfonds en Stichting DOEN, die op hun beurt podiumkunsten, beeldende kunst, festivals, cultuurprojecten en concerten ondersteunen. De andere helft gaat naar musea, molens en monumenten, zoals Rijksmuseum, Hermitage Amsterdam, Vereniging de Hollandsche Molen en het Fries Museum.

Los de puzzel op, laat uw gegevens achter en maak GRATIS kans op een VVV Cadeaukaart t.w.v. € 100,-. De actie loopt tot en met 30 november 2019.

Je korting bij Bankgiro Loterij - Cryptogram Leadgame:

deelname Verdien 54 Spaar4Cash Punten Doe nu mee