Profiteer nu van aantrekkelijke acties

Nationale Tijdschriftenbon cadeau

Schrijf je nu in en ontvang een Nationale Tijdschriftenbon t.w.v. € 50,-. Daarmee heb je keuze uit meer dan 350 tijdschriftabonnementen, zoals Linda., Reiz&magazine, TopGear of VT Wonen. De actie geldt onder andere voor beroepsgerichte cursussen, korte HBO-programma’s en MBO-programma’s. Schrijf snel in en profiteer nog van deze mooie actie.

Flinke korting op het lesgeld
Tijdelijk krijg je bovendien tot wel 35% korting op meer dan 250 opleidingen, waaronder diverse beroepsgerichte cursussen en taalcursussen . Voor alle volledige, thuisstudie MBO-opleidingen geldt een korting van 15%. De kortingen worden vermeld bij de opleidingen op onze website.

Alle erkende HBO- en MBO-opleidingen, nu met Acer Chromebook-actie
Bij alle HBO-bacheloropleidingen, volledige masteropleidingen en Associate degrees ontvang je nu een Acer Chromebook t.w.v. € 239,- voor maar € 39,-. En bij alle erkende, volledige MBO-opleidingen voor maar € 49,-. De Acer Chromebook is een nieuw type computer, werkt als een laptop en kun je dus overal voor gebruiken. Een Chromebook start snel op én blijft snel, doordat alles wordt opgeslagen in de cloud. Niet voor niets wordt deze Acer Chromebook veel gebruikt voor studie en werk.

Acer Chromebook t.w.v. € 239,-
11 inch full HD-scherm, touchpad en webcam.
Met wifi en ook offline te gebruiken.
Altijd toegang tot al je (studie)documenten.
Slank design, compact en zeer licht.
Snel en energiezuinig in gebruik.

Klassikale opleiding? Nu de laatste plaatsen met flinke korting!
Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar bij een aantal van onze klassikale opleidingen die binnenkort van start gaan. Schrijf je nu in en profiteer van een aantrekkelijke korting tot 20%.

Je korting bij loi:

proefles € 0,06 cashback Bekijk de aanbieding
audiocursus € 1,62 cashback Bekijk de aanbieding
cursussen € 7,50 cashback Bekijk de aanbieding