VONROC is een innovatief, 100% online, elektrisch gereedschapsbedrijf

Build your future

VONROC is een innovatief, 100% online, elektrisch gereedschapsbedrijf. Wij hebben een team specialisten in huis met vele jaren ervaring in het ontwikkelen en ontwerpen van topkwaliteit elektrisch gereedschap en aanverwante producten.

Fair price
Wij vinden dat iedereen, dus ook de student of starter op de huizenmarkt, over kwalitatief goed gereedschap moet kunnen beschikken. Wij zijn met VONROC gestart, omdat we ervan overtuigd zijn dat het kopen van elektrisch gereedschap beter, makkelijker, leuker en een stuk goedkoper kan!

Een eerlijke prijs en toch 30% goedkoper dan concurrerende merken? Dat kan, zonder compromis op kwaliteit en service, door als fabrikant rechtstreeks aan de consument te leveren.

VPower 20V Platform
Bespaar kosten en stop met het kopen van onnodig veel accu’s en opladers. Dit komt omdat je één accu koopt die in al je elektrisch gereedschap te gebruiken is.

Green Tools
Wij doen onze zaken op het gebied van duurzaamheid en efficiëntie beter dan traditionele bedrijven. Zo gebruiken we 100% ongebleekte bruine kartonnen dozen voor de verpakking van onze producten. Wij hebben er bewust voor gekozen de machines niet in de ouderwetse plastic koffers te leveren maar in speciaal ontwikkelde VONROC Tool-bags. Ons doel is om bewegingen en transporten van individuele pakketten tot een minimum te beperken want iedere beweging kost immers brandstof en zorgt voor CO2-uitstoot.

Great service
Al onze producten worden in Nederland door onze eigen engineers ontwikkeld en ontworpen. Er worden uiteindelijk productspecificaties opgesteld waarin alle materialen, productiemethoden en kwaliteitsinspecties worden vastgelegd. Onze eigen inspectieteams controleren vervolgens voor, tijdens en na het productieproces of de producten voldoen aan de door ons zelf opgestelde specificaties. Pas dan worden de producten vrijgegeven en naar onze magazijnen in Europa gestuurd.

Je korting bij Vonroc (NL):

Standaard 3% korting Bekijk de aanbieding