De beste A-merken voor de scherpste prijzen

4Launch is in 2003 door Guido Raaijmakers gestart als webwinkel in (computer)elektronica.

Vanuit zijn studie bedrijfskunde aan de Technische Universiteit in Eindhoven heeft hij veel ervaring op het gebied van ICT en proces automatisering. Als echte 'techie' begon hij vanaf zijn studentenkamer een webwinkel waarmee hij inspeelde op de groeiende vraag naar het winkelen op internet.

Binnen enkele jaren is het bedrijf gegroeid tot meer dan 80 enthousiaste medewerkers en een hoge notering in de Twinkel Top 100 van grootste webwinkels. Door inkoop bij een groot aantal leveranciers en een volledig geautomatiseerde werkwijze biedt 4Launch een breed assortiment en zeer efficiënte afhandeling tegen haarscherpe prijzen.

Inmiddels worden meer dan 200.000 bestellingen per jaar verwerkt voor honderdduizenden klanten zowel in Nederland als in andere landen binnen de EU. 4Launch is gevestigd in een goed bereikbaar bedrijfspand net buiten het centrum van Eindhoven.

4Launch profileert zich als een zeer betrouwbare webshop waar zowel pre- als aftersales optimaal geregeld zijn. Zowel de consument, de zzp-er, het MKB als ook resellers kunnen bij 4Launch terecht voor duizenden elektronica producten van alle A-merken. Door de eigen technische dienst en het logistieke distributiecenter in Eindhoven kan elke IT enthousiast met specifieke wensen met keuze uit vele componenten ieder gewenste computer of server op maat laten bouwen.

De kern van de werkwijze is het zo slim mogelijk voorraad houden. Het systeem kijkt continu naar hardlopende items en de prijzen in de markt en stemt daarop het aanbod af. Daarnaast wordt rechtstreeks uit de voorraad van tientallen leveranciers gewerkt volgens JIT (Just In Time). 4Launch ontvangt meerdere leveringen per dag, waardoor zeer korte levertijden worden gerealiseerd. Service is minstens zo belangrijk als scherpe prijzen en 4Launch werkt dan ook volgens een volledig klantgerichte benadering. Wij streven naar een zo hoog mogelijke servicegraad.

Je korting bij 4Launch:

Minimale vergoeding 0.03% korting Bekijk de aanbieding
Maximale vergoeding 8.25% korting Bekijk de aanbieding