de beste sound voor de beste prijs

Teufel is de expert uit Berlijn voor audioproducten met een uitgesproken sound.

Liefhebbers van home cinema, stereo, streaming, multimedia, portable en koptelefoons vinden hier al meer dan 40 jaar het beste geluid voor de beste prijs.

Het succesverhaal van Teufel begint in 1979 in Berlijn, waar we tot op de dag van vandaag al onze producten ontwerpen en ontwikkelen. In vier decennia is Teufel van geheimtip voor soundkenners tot een sterk merk uitgegroeid. Ons doel is altijd geweest om een goede sound voor iedereen betaalbaar te maken.

Sinds 2006 zijn we de grootste Europese audiofabrikant in de directe verkoop – hierdoor kunnen fans uit diverse landen onze producten leren kennen en waarderen.
Onze soundbars, home cinema sets, stereo speakers, koptelefoons, bluetooth- en streaming producten vallen regelmatig in de prijzen bij toonaangevende vakbladen en lezerspolls. Als affiliatepartner profiteer jij van ons directe verkoopmodel.

Teufel behoort tot de bekendste luidsprekerfabrikanten van Duitsland en onze producten zijn bij geen enkele winkel of online shop verkrijgbaar. Oftewel: Teufel is alleen verkrijgbaar bij Teufel!

Je korting bij Teufel (NL):

Tot % CPS per bevestigde verkoop 3.36% korting Bekijk de aanbieding