Bekend van de TV! Gratis proefgesprek!

Mediumastro.nl is de beste consulenten website die u online kunt vinden.

Op 1 januari 2015 gestart in deze branche. Onze medums geven u 24/7 betrouwbaar en professioneel advies op al uw vragen.

Ons doel
We zijn Mediumastro.nl gestart omdat wij van mening zijn dat wij : “Het grootste, leukste en beste platform zijn voor spirituele en/of paranormale contacten met een paar klikken” Elke dag werken we hard om deze missie werkelijkheid te maken. En doen we er alles aan om stap voor stap te verbeteren.

Vertrouwelijk chatten
Het belangrijkste voor ons is dat u een goed gevoel overhoudt aan het gebruik van ons platform. Om hiervoor te zorgen staan we enkel erkende paranormale en spirituele consulenten toe. Elke consulent wordt gescreend en we verzoeken iedereen na een consult een recensie achter te laten over de consulent en het consult.

Alle gesprekken worden vertrouwelijk behandeld en onze consulenten hebben een strenge geheimhoudingsplicht. Elke consulent heeft zijn of haar eigen vakgebied waar hij/zij in uitblinkt. Op hun profiel kun je zien wat hun specialiteit is. Onze consulenten zijn echt mensen, oprecht en behulpzaam. Ze bieden een luisterend oor. Alle gesprekken worden vertrouwelijk behandeld en onze klanten blijven strikt anoniem.

Je korting bij Mediumastro (NL):

default € 1,05 cashback Bekijk de aanbieding