Bepaar op alle aankopen voor je huisdier bij De Huisdiersuper!

De Huisdiersuper.nl is ontstaan uit onze grote voorliefde voor dieren.

Wij zijn een aantal jaar geleden op kleine schaal begonnen maar hebben dit door de overweldigende vraag uitgebreid tot  een van de grootste online dierenwinkels in Nederland. Op onze site vindt u een  zeer compleet assortiment voor hond, kat, knaagdier, vogel, pluimvee , en natuurlijk voor paard en ruiter.

Het assortiment is zorgvuldig samengesteld waarbij wij vooral erg letten op het welzijn van de dieren. Wij zullen dan ook zeker geen producten verkopen waar wij zelf niet achter staan. Ons motto is: Houdt kwaliteit betaalbaar! Op onze website zijn dan ook alleen producten te vinden met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Tevens zijn wij dagelijks op zoek naar nieuwe producten om dit assortiment nog verder uit te breiden. Daarbij staan wij zeker open voor feedback. Heeft u suggesties, verbeterpunten en/ of handige tips dan horen wij dat natuurlijk graag.

Buiten producten zit onze webwinkel ook boordevol met handige tips en weetjes. Ons hele team is dagelijks druk bezig leuke feitjes te zoeken en handige tips te schrijven. Heeft u  bepaalde suggesties hiervoor? Dan horen wij dit graag. De beste informatie komt namelijk van onze eigen klanten!

Hoewel wij een van de leidende online webwinkels zijn op ons gebied  is persoonlijk contact voor ons erg belangrijk. Heeft u een vraag of wilt u gewoon advies kunt u ons ten alle tijden bereiken per email. Ook vindt u op onze website een live chat waar u terecht kunt met u vragen. Daarnaast zijn wij natuurlijk ook telefonisch bereikbaar tijdens onze openingstijden. U zult dan altijd te woord worden gestaan door een van onze Nederlands sprekende deskundige medewerkers die u graag verder helpen.

Naast onze webwinkel beschikken wij ook over een grote showroom van 1500m² waar al onze artikelen kunnen worden bezichtigt.

 

Je korting bij De Huisdiersuper:

Alle bestellingen 2.5% korting Bekijk de aanbieding