Ilse Jacobsen stijlvolle regenkleding

Ilse Jacobsen
“It means a lot to me to have a peaceful and quiet mind. Something that I find in nature. The place where I find my inspiration. I would like to inspire you to do the same.”
Al 25 jaar is Ilse Jacobsen een begrip op het gebied van stijlvolle regenkleding. Ze brengt functionaliteit en stijl samen in één product, passend bij zowel een leven in de stad als in de natuur. Wat ooit begon met een vernieuwend idee is uitgegroeid tot een internationaal lifestyle merk.

Hoe het allemaal begon

Ilse Jacobsen is geboren en getogen in Hornbæk, een klein havenplaatsje in de buurt van Kopenhagen. Het is beroemd om de ontspannen sfeer, brede zandstranden en duinen, en geldt tevens als haar grote inspiratiebron. Als je, zoals Ilse, je vaak in een waterrijke omgeving bevindt, zijn waterdichte schoenen noodzakelijk. Omdat zij destijds geen modieuze regenlaarzen kon vinden, is zij haar eigen collectie gaan ontwerpen.

Regenjassen, regenlaarzen en mee

In 1993 kocht Ilse een winkeltje in Hornbaek waar zij haar eerste regenlaarzencollectie lanceerde. Sinds dien is het bedrijf snel gegroeid. Tegenwoordig bestaat de collectie uit regenlaarzen, lichtgewicht regen jassen, softshell regenjassen met ecorepel® coating, kleding, instappers, slippers en accessoires. De brede collectie is een weerspiegeling van de Scandinavische levensstijl en rustgevende natuur die je hier vindt. Je kunt vertrouwen op prachtige ontwerpen met veel aandacht voor pasvorm, comfort en functionaliteit. Met Ilse Jacobsen zie je er altijd stijlvol uit en word je tegelijkertijd beschermd tegen de elementen uit de natuur.

Je korting bij Ilse Jacobsen:

Standaard 2.8% korting Bekijk de aanbieding