Invicta Watch Europe

Welkom in de wereld van Invicta, een merk dat duurzaamheid, tijdloosheid en ongeëvenaard vakmanschap belichaamt sinds de oprichting in 1837 in het hart van La Chaux-de-Fonds, Zwitserland. Als potentiële uitgever speel je een cruciale rol in het voortzetten van onze nalatenschap.

ONZE ERFENIS VAN TOEGANKELIJKE LUXE
Invicta is opgericht met een eenvoudige maar diepgaande missie - het aanbieden van hoogwaardige horloges die voor iedereen toegankelijk zijn. Onze oprichter, Raphael Picard, geloofde in het leveren van uitzonderlijke kwaliteit zonder het forse prijskaartje.

ONOVERWINNELIJK IN DETAIL
Invicta is niet zomaar een merk; het is een bewijs van meer dan een eeuw innovatie en uitmuntend design. Met 50 collecties, waaronder TechnoMarine, S. Coifman en Glycine, en meer dan 4.000 unieke modellen, staat Invicta symbool voor ontwerpvernuft.

ERVAAR DE INVICTA WINKEL
Met meer dan 100 wereldwijde locaties biedt de Invicta Store een ongeëvenaarde hands-on winkelervaring. Als uitgever kun je je publiek begeleiden bij het verkennen van de grootste selectie horloges en accessoires tegen onoverwinnelijke deals en prijzen. Jouw rol is cruciaal om de Invicta Store-ervaring naar de wereld te brengen.

Je korting bij Invicta Watch Europe:

default 1.23% korting Bekijk de aanbieding