NYDJ NL

NYDJ werd in 2003 opgericht in Los Angeles met als doel een revolutionaire jeans te introduceren die zowel comfortabel als flatterend was. Voor veel vrouwen was de perfecte jeans slechts iets waarvan ze konden dromen, dus bij NYDJ gingen we aan de slag om deze droom te realiseren – een jeans die écht past en vrouwen van alle leeftijden en maten flatteert.

NYDJ is een merk voor vrouwen, door vrouwen. Hierdoor kennen we het vrouwelijke figuur als geen ander. We streven ernaar vrouwen er prachtig en vol zelfvertrouwen uit te laten zien - de mooiste versie van zichzelf. Alle NYDJ broeken en jeans zijn ontworpen met NYDJ’s exclusieve Lift Tuck® Technology die de buik platter maakt en de vrouwelijk rondingen flatteert voor een prachtig silhouet. Want wij weten dat je er met de perfecte jeans niet alleen geweldig uitziet, maar je ook geweldig voelt.

In onze collecties vind je altijd de laatste kleuren, wassingen en stijlen – allemaal met onze exclusieve slankmakende pasvorm. NYDJ gebruikt innovatieve stoffen van hoge kwaliteit met precies de juiste hoeveelheid stretch voor optimaal draagcomfort. Alle materialen hebben hun eigen unieke eigenschappen om zo een perfecte pasvorm te verzekeren. Omdat NYDJ gelooft in zelfvertrouwen van top tot teen hebben we ook een collectie tops ontworpen. De kreukvrije, chique stijlen zijn geheel volgens de laatste trends en werken flatterend voor elk figuur.

NYDJ is het nummer één denimmerk in winkels in de Verenigde Staten* en is verkrijgbaar in meer dan 30 landen wereldwijd.

Je korting bij NYDJ NL:

Standaard 2.8% korting Bekijk de aanbieding