Snurk

SNURK is een duurzaam merk dat beddengoed en loungewear maakt voor het hele gezin. De vrolijke collecties worden fairtrade geproduceerd in Portugal en alles is gemaakt van zacht gecertificeerd biologisch katoen. Met SNURK vier je de kunst van het nietsdoen in stijl.

Het bedrijf werd opgericht in 2007 en heeft kantoor in Amsterdam. Er werken momenteel 16 mensen, waaronder de twee oprichters. SNURK is populair in Nederland en België en ook in het verdere buitenland geliefd. Wereldwijd heeft het merk meer dan 2.000 verkooppunten, tot in China en Amerika. Sterren zoals Oprah Winfrey en Gwyneth Paltrow zijn fan van het kinderbeddengoed en Rolling Stone bandlid Ron Wood is al vaker gefotografeerd in een SNURK trui.

HANDGEMAAKTE PRINTS
We creëren mooie, fantasierijke prints voor beddengoed en loungewear. Gemaakt met eigen hand, camera en photoshop. Gedreven om nieuwe betekenis te geven aan de kunst van het nietsdoen.

BIOLOGISCH KATOEN
We gebruiken alleen biologisch katoen, duurzaam geproduceerd in Portugal. Wakker zijn over onze impact op het milieu, daar slaapt iedereen beter van.

HORIZONTAAL GELUK
We maken van slapen en bankhangen graag een feestje, zonder concessies te doen aan kwaliteit. Wij vinden dat je niet moet hoeven kiezen tussen leuk en bewust.

Je korting bij Snurk:

Standaard 2.8% korting Bekijk de aanbieding