Undiemeister

Wat heeft Undiemeister® te bieden?
Undiemeister® biedt ongekend premium herenondermode, dat maximaal duurzaam is geproduceerd. De bezoeker krijgt daarbij een prettige winkelervaring aangeboden, door de logische en overzichtelijke navigatie op de site en de snelheid waarmee de site de keuzes aan de bezoeker presenteert. Daarbij besteed Undiemeister® veel aandacht aan de uitleg over de stof, de afwerking en de duurzaamheid, voor wie daaraan behoefte heeft. Het is voor de bezoeker vervolgens eenvoudig om snel de juiste artikelen te vinden en toe te voegen aan het winkelmandje. De eenvoudige wijze van afrekenen (met verschillende betaalmethodes), de snelle ontvangst van de bestelbevestiging en van de bestelling en uiteraard de kwaliteit van de artikelen, zorgen voor maximale klanttevredenheid.

Wat zijn de unique selling points van Undiemeister®?
De artikelen van Undiemeister® zijn gemaakt van Mellowood®, een unieke stof die door Undiemeister® is ontwikkeld en alleen bij Undiemeister® verkrijgbaar is. De eigenschappen van de stof zorgen voor een optimale draagervaring. De stof is zijdezacht, maximaal ventilerend, krimpt of pilt nauwelijks, is kleurvast en temperatuur regulerend.

De afwerking van de Undiemeister® artikelen is van topkwaliteit, welke afwerking op de website nader wordt uitvergroot en uitgelegd. De kleuren van Undiemeister® zijn uniek en geïnspireerd op de natuur.
Alle artikelen zijn maximaal duurzaam geproduceerd, waarbij het gebruik van CO2, water en bestrijdingsmiddelen tot een absoluut minimum is beperkt.

Je korting bij Undiemeister:

Algemeen 3.5% korting Bekijk de aanbieding