Het beste voor uw bed en nachtrust!

Over eve: 

Hier bij eve houden we het graag simpel. Kern van onze filosofie is het ontwerpen van schitterende producten voor in je huis, die jouw leven net wat makkelijker en aangenaamer zullen maken.

Wij verkopen maar één matras: de beste. eve is het resultaat van hard werken en optimalisatie gebaseerd op feedback van meer dan 70.000 klanten. Want over perfectie valt niet te twisten.

eve's unieke gelaagde structuur en het nieuwste, verbeterde generatie traagschuim zorgen voor steun, veerkracht en optimale ventilatie; alle ingrediënten voor een ontspannende nachtrust. We zijn in feite zo overtuigd van onze matras dat we 100 nachten aanbieden om deze thuis te testen, met gratis levering en retour. Waarom? Omdat bij eve geloven wij dat iedereen de perfecte start verdient.      

Maar je hoeft ons niet zomaar op ons woord te geloven… Wij zijn over heel Europa geliefd en verschijnen ook vaker in diverse media, waaronder: Het Financieele Dagblad, Wall Street Journal, Elle Decoration, RTL4, Techcrunch, The Daily Mail en Flair.

Belangrijker nog, spreken onze klanten zelf ook vol lof over ons: met een 4.7 TrustedShops score en uitstekende waarderingen op Amazon UK, hebben we een groeiende fanbase die zich snel over heel Europa verspreidt.

Wordt hier deel van de revolutie.   

Waarom is de eve zo geliefd bij het publiek?

Gratis levering
100 nachten om de matras uit te proberen
Bestellingen binnen 2 werkdagen geleverd
Visueel schitterend en gemakkelijk te navigeren website
Prima prijzen
Stralend en positieve brand
Snel en persoonlijke klantenservice  
‘t slaapt gewoon super chill

Je korting bij Sleep eve:

Alle bestellingen 2% korting Bekijk de aanbieding